• បើអ្នកណាបង្ហោះរូបរបស់អ្នកផ្សេង Facebook នឹងផ្ដល់ដំណឹងដល់ម្ចាស់របស់រូបនោះឱ្យដឹងភ្លាម

    មុខងារសំខាន់មួយលើកម្មវិធី Facebook ឈ្មោះថា Face Recognition នឹងអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកប្រើដឹងថា មានអ្នកណាម្នាក់បានបង្ហោះរូបថតឬវីដេអូរបស់អ្នក ឬបង្ហោះជាប់អ្នកដោយចៃដន្យក្នុងនោះជាដើម។

    Face Recognition ក៏ជាផ្នែកមួយ អាចឱ្យ Facebook Friend របស់អ្នក អាច Tag profile អ្នកចូលទៅកាន់ រូបថត/វីដេអូ របស់អ្នកបង្ហោះ ដោយគ្រាន់តែចុចប៉ះលើមុខលើផ្ទៃមុខ នោះ Facebook នឹងស្វែងរកឈ្មោះឱ្យដោយស្វ័យប្រវត្តិ។

    ដើម្បីបើកមុខងារនេះ សូមចូលទៅកាន់៖

    • បើកកម្មវិធី Facebook > Settings & Privacy > Permissions > Face Recognition > Face Recognition > ជ្រើសរើស Yes ដើម្បីបើកមុខងារនេះ។

    ចំណាំ អាចអនុវត្តបានទាំង Facebook លើ iOS និង Android៕

    ហាមដាច់ខាតការយកអត្ថបទពីវេបសេយ www.baykdang.com ដោយគ្មានការអនុញ្ញាតិ។ បើលោកអ្នក ត្រូវការអត្ថបទ សូម inbox ទៅហ្វេសប៊ុកផេច [email protected]

    ព័ត៌មានទាក់ទង៖

  • ព័ត៌មានថ្មីៗ